Taste Live

TASTE LIVE met: THE SHARPEEZ (Back in Taste) AFGELAST

Evenement

Titel:
TASTE LIVE met: THE SHARPEEZ (Back in Taste) AFGELAST
Wanneer:
za, 16. mei 2020, 22:00 h
Categorie:
Taste Live

Omschrijving

THE SHARPEEZ! BACK IN TASSTE
 
Deze Britse band heeft een schitterende eigen sound en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Ze geven zich altijd volledig en verzorgen een vlammend optreden high energy original British Rhythm & Blues ten gehore.
 
Met enige regelmaat speen ze met als invaldrummer met Brendan O Neill, Rory Gallagher's latest drummer)
 
Het repertoire bestaat uit veel eigen werk en covers van bv. Rory Gallagher, Canned Heat, Dr. Feelgood, Robert Plant, Tom Petty, The Stones.
 
Al vanaf 2004 toert de herboren band uit de eighties vol overgave door half Europa met niet zelden weekenden met optredens in meerdere landen. Zij hebben pas een zeer succesvolle toer in Scotland achter de rug en spelen in September 2019 in 11 steden in Spanje. Ook staat de band op alle bekende blues stages en festivals in Engeland maar Nederland is één van hun favorieten en met Taste is een meer dan vriendschappelijke band ontstaan
 
Veel blues en rock liefhebbers zullen The Sharpeez al eens live gezien hebben. Reden genoeg om ze opnieuw te beleven in het mooie Grolle en dat tijdens de Slag om Grolle.
 
 
Line up:
 
William Mead - Singer/songwriter. Bill heeft met vele bekende muzikanten gespeeld en door zijn uitgebreide netwerk brengt hij met enige regelmaat gastmuzikanten mee.
 
Loz Netto op slide gitaar en vocals. Loz is ooit als 17 jarige begonnen bij Ben E. King en The Drifters, daarna gitarist bij Sniff'the Tears te worden. Met deze band heeft Loz over de wereld getoerd, overal waar ze kwamen moest de band keer op keer hun grote hit Driver's Seat ten gehore brengen. En ook heeft hij jarenlang zijn eigen band gehad.
 
Fergie Fulton is een top bassist (Hokie Joint) en Bob Langridge op drums. hij heeft onder andere vele jaren gespeeld en albums opgenomen met de band Lupen Crook and the Murder Birds waarmee hij door de USA heeft getoerd, is drummer bij Bad Pennies geweest en was met Geoffrey Spinetti band de supportact bij de concerten van o.a. de Dire Straits.
Stuk voor stuk toppers die leven om hun muziek te kunnen spelen.
 
 
De band heeft verschillende albums uitgebracht, het laatste album heet "Wild One" en is verkrijgbaar zijn tijdens live optredens.
 
 
The Sharpeez komt voor de 5e keer naar Rockcafé Taste, de entree is vrij en ze trappen af om 22:00 uur.

Upcoming

BI-J TASTE TUSSEN DE DEURE: DENNIS BUITINK

30-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links