Taste Live

PUBQUIZ 2.0 KROEGAPEN AFGELAST

Titel:
PUBQUIZ 2.0 KROEGAPEN AFGELAST
Wanneer:
do, 23. april 2020, 20:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Pubquiz

Omschrijving

JE GEEFT JE OP VOOR DRIE AVONDEN.
 
Je hebt de keuze uit 4 Manches: de Kroegtijgers, de Kroegberen, de Kroegapen of de Kroeggiraffen
 
Tijgers: 30 januari - 5 maart - 2 april
 
Beren: 6 februari - 12-maart - 16 april
 
Apen: 13 februari - 19 maart - 23 april
 
Giraffen: 28 februari - 26 maart - 30 april
 
Met een winnend team per avond, een winnend team van de avond, een bierronde en na drie avonden een winnend team van de Tijgers, Beren, Apen en Giraffen.
 
De hoofdprijs is altijd een prijs voor je hele team. Een uitje, een activiteit, etc etc De vorige pubquizavonden was de hoofdprijs bijvoorbeeld een avondje Bierexpierience in Lievelde met een borrel, mede gesponsord door Ben en Irma, een: wijn-bier of wiskey proeverij bij Jan's Bier-Wijn- en Wiskey specialiteiten ,mede gesponsord door Jan Rouwhorst, en een team etentje bij het Huys van Frederik Hendrik (mede gesponsord door Frederik Hendrik)
 
DIT KEER IS DE HOOFDPRIJS:
Een avondje ESCAPEROOM voor het hele team (max 6 personen)
 
Op 07 mei vindt de GRANDE FINALE plaats en strijden de nummers 1-2-3 van de Kroegberen, de Kroegtijgers.en de Kroegapen tegen elkaar. Ook daar zal een hele mooie prijs voor beschikbaar worden gesteld. (Worden het 4 manches, dus komen de Giraffen er ook bij, dan worden het de eerste twee teams per avond die door gaan naar de Grande Finale, dus dat is nu nog even afhankelijk van het aantal teams)
 
Muziekvragen, algemene vragen, themavragen, actuele vragen plaatjesronden, geluidsronden.......Bierronde........petje op petje af ronde................noem maar op.
 
Geef je op aan de bar bij Taste! Of middels een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Bij inschrijven: teamnaam, teamleden, teamcaptain en het mailadres van de teamcaptain opgeven en 5 euro per teamlid wordt cash afgerekend op de eerste speelavond. Dat gaat in de pubquizpot!
 
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 leden, waarvan er iedere keer minimaal 4 en maximaal 6 aanwezig zijn op alle drie de avonden. je mag dus wisselen binnen je team.
 
 
Bij vragen: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: ERWIN NYHOFF (Tickets 6,00) SOLD OUT!

11-07-2021

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

 

Social Links

 

Social Links