Taste Live

OP HERHALING: TASTE AKOESTISCH MET RALPH DE JONGH EN ALAN GASCOIGNE AFGELAST

Evenement

Titel:
OP HERHALING: TASTE AKOESTISCH MET RALPH DE JONGH EN ALAN GASCOIGNE AFGELAST
Wanneer:
zo, 3. mei 2020, 16:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Evenement Aangepast Veld 1:
4

Omschrijving

FOTO: EDWIN FABRIEK

We schrijven 25 februarei 2019, Ralph de Jongh komt naar Lichtenvoorde om in Paul's Kitchen een aantal nummers met niemand minder dan onze Achterhoekse trots, Alain Gascoigne, op te nemen. Paul zette uiteraard een aantal te gekke opnamen op zijn youtubekanaal . Wij waren zo onder de indruk dat we het niet konden laten de beide heren te vragen of ze samen in Taste wat willen doen, Al heel snel een antwoord. JA! Graag. Volmondig en van beide! Dus die stond: 19 mei 2019, Het werd een gigantisch mooie middag met twee rasmuzikanten. Een pareltje in de programmering van Taste. Dus, dit gaan we dunnetjes overdoen. Wij zien er nu alweer naar uit!


Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Ralph was al meerdere malen te zien in DWDD en VI.

Alan Gascoigne behoeft hier in de regio haast geen toelichting. De altijd goedlachse en meer dan vriendelijke muzikant! Alan is al op jonge leeftijd uit de Engelse sleur gevlucht. In Engeland heeft hij de meeste bekendheid verworven als gitarist van Screaming Lord Sutch. Inmiddels woont hij al 30 jaar in Nederland waar hij vooral bekend is geworden als gitarist van Normaal en The Tim Disney Band. Hij laat een veelzijdig gitaarspel horen, waarbij hij met zijn vingervlugheid nog steeds verbaasde blikken krijgt.Ook laat hij andere stijlen zien als slide- en lapsteelgitaar. Daarnaast was hij tot 2013 muziekleraar op Scholengemeenschap Marianum in Lichtenvoorde en Groenlo.

AANVANG: 16:00
ENTREE: VRIJ


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

BI-J TASTE TUSSEN DE DEURE: DENNIS BUITINK

30-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links