Taste Live

SLAG OM GROLLE met: THE SHARPEEZ (Bluesrock uit de UK met regelmatig als invaldrummer Brendan McNeill, Rory Gallagher's latest drummer)

Evenement

Titel:
SLAG OM GROLLE met: THE SHARPEEZ (Bluesrock uit de UK met regelmatig als invaldrummer Brendan McNeill, Rory Gallagher's latest drummer)
Wanneer:
vr, 18. oktober 2019, 22:00 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Evenement Aangepast Veld 1:
4

Omschrijving

THE SHARPEEZ!

Deze Britse  band heeft een schitterende eigen sound en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Ze geven zich altijd volledig en verzorgen een vlammend optreden high energy original British Rhythm & Blues ten gehore. 

 

Het repertoire bestaat uit veel eigen werk en covers van bv. Rory Gallagher, Canned Heat, Dr.  Feelgood, Robert Plant, Tom Petty, The Stones. 

 

Al vanaf 2004 toert de herboren band uit de eighties vol overgave door half Europa met niet zelden weekenden met optredens in meerdere landen. Zij hebben pas een zeer succesvolle toer in Scotland achter de rug en spelen in September 2019 in 11 steden in Spanje. Ook staat de band op alle bekende blues stages en festivals in Engeland maar Nederland is één van hun favorieten en met Taste is een meer dan vriendschappelijke band ontstaan.

 

Veel blues en rock liefhebbers zullen The Sharpeez al eens live gezien hebben. Reden genoeg om ze opnieuw te beleven in het mooie Grolle en dat tijdens de Slag om Grolle. 

 

Line up:

William Mead - Singer/songwriter. Bill heeft met vele bekende muzikanten gespeeld en door zijn uitgebreide netwerk brengt hij met enige regelmaat gastmuzikanten mee.  

Loz Netto op slide gitaar en vocals. Loz is ooit als 17 jarige begonnen bij Ben E. King en The Drifters, daarna gitarist bij Sniff'the Tears te worden. Met deze band heeft Loz over de wereld getoerd, overal waar ze kwamen moest de band keer op keer hun grote hit Driver's Seat ten gehore brengen. En ook heeft hij jarenlang zijn eigen band gehad.

Fergie Fulton is een top bassist (Hokie Joint) en Bob Langridge op drums. hij heeft onder andere vele jaren gespeeld en albums opgenomen met de band Lupen Crook and the Murder Birds waarmee hij door de USA heeft getoerd, is drummer bij Bad Pennies geweest en was met Geoffrey Spinetti band  de supportact bij de concerten van o.a. de Dire Straits. 
Stuk voor stuk toppers die leven om hun muziek te kunnen spelen.

 

De band heeft verschillende albums uitgebracht, het laatste album heet "Wild One"  en is verkrijgbaar zijn tijdens live optredens. 

 

The Sharpeez komt voor de 5e keer naar Rockcafé Taste, de entree is vrij en ze trappen af om 22:00 uur.

Meer band info: https://sharpeez.webs.com/

 

 


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE AKOESTISCH met live op t terras: Harry en de Kadavers (alleen toegang op reserveringen)

16-08-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links