Taste Live

KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) metL COLOURED STEEL FACTORY - US - DELAY

Evenement

Titel:
KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte) metL COLOURED STEEL FACTORY - US - DELAY
Wanneer:
za, 9. november 2019, 21:30 h
Locatie:
Rockcafe Taste
Categorie:
Taste Live
Evenement Aangepast Veld 1:
4

Omschrijving

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen of *gewoon graag willen spelen.

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer: 

 

Coloured Steel Factory

Coloured Steel Factory – een nieuwe naam in het bandjescircuit! De ster van deze jonge vijfkoppige formatie is rijzende en deze 'gentlemen' zorgen gegarandeerd voor spektakel op de planken!

Gesitueerd in een stalenfabriek kunnen de heren van CSF hun muzikale creativiteit telkens weer naar voren te laten komen. Geïnspireerd door artiesten als The Clash, Nirvana, Herman Brood en Led Zeppelin laat Coloured Steel Factory keer op keer zien een veelzijdige band te zijn, die altijd een eigen twist aan de avond weet te geven. Van complete covers tot catchy eigen werk; alles komt voorbij. Waar Coloured Steel Factory ook gaat: je zult ze niet snel vergeten… Een naam om in de gaten te houden!
 

US

US is een nieuw trio uit de Achterhoek die m.b.v. hedendaagse techniek hun eigen engelstalige werk vertolken in de vorm van poprock, beïnvloed door muziek van de afgelopen vijftig jaar op een bedje van eighties sound.

 

Delay

Delay is een coverband uit Lichtenvoorde en omstreken, bestaande uit: Mik Bosch, Vince Brummelaar, Tjalle Berentsen, Reinder Rouwhorst en Siebren Bouwhuis.
 

Aanvang: 21:30
Entree: Vrij


Locatie

Locatie:
Rockcafe Taste

Upcoming

TASTE LIVE met: ACCORDING TO MARY

06-06-2020

Inschrijven Nieuwsbrief

Vul alstublieft de verplichte velden in.
Vul alstublieft de verplichte velden in.

Groenlo.nl

facebook icon        twitter icon

Social Links

Social Links