Taste Live

Evenement 

Titel:
SERIOUS TASTE!
Wanneer:
20.12.2012 - 23.12.2012 
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

14 tot 23 december staat bij Rockcafé Taste volledig in het teken van Serious Request!!

We trappen 14 december af met een speciale avond, Bob Color zal deze avond verzorgen. Iedereen kan nummers aanvragen uit de lijst van Bob Color, The Human Jukebox, maar vanavond alleen tegen betaling. Per nummer wat je aanvraagt betaal je minimaal € 5,00 (en uiteraard: meer mag, minder niet)

20 tot en met 23 december zullen, net als in het glazen huis in Enschede,  onze eigen Tasty DJ's ons glazen huis gaan bewonen! 4 dagen lang, 12 uur per dag, zonder eten, samen op voor het goeie doel! Kom ze steunen!

Tijdens openingstijden zullen we middels de site www.serioustaste.nl live uitzenden. Je kunt middels mail, sms, ping, telefoon of whatsapp nummers aanvragen tegen betaling. (minimaal 2,50 per nummer) Deze worden uiteraard live in de kroeg gedraaid, maar ook uitgezonden middels onze livestream op de site. Natuurlijk kun je ook gewoon naar Taste komen, om zelf ter plekke een nummer aan te vragen. En wat is er nu leuker dan er live bij te zijn, biertje, hapje en de Tasty DJ's van Rockcafe Taste een hart onder de riem te steken!

Onze eigen Tasty Dj's zijn middels de webcam op www.serioustaste.nl te volgen. Je hoeft dus helemaal niets te missen, waar je ook bent!

Van ieder verkocht biertje in deze periode staan wij 10% af aan Serious Request, dus kom je een biertje pakken, dan steun je onze actie al zonder dat je er echt iets voor hoeft te doen!  Wij noemen dat gezellig sponsorren..........makkelijker kunnen we het niet maken! 

22 december speelt Steamroller, Steamroller goes Gallagher, hoe toepasselijk en waar anders dan in Taste! (zie ook onze agenda, 22-12-2012) Ook dit optreden is live middels de livestream en webcam te volgen. Erbij zijn is uiteraard veel en veel gezelliger, maar mocht je echt niet kunnen komen, dan kun je er in ieder geval indirect bij zijn.

Zondag 23 december zullen de Tasty DJ's en Roland en Marion het geld live in Enschede gaan brengen, dus we hopen dat de opkomst naar onze kroeg fenomenaal wordt en we een giga bedrag bij elkaar kunnen sprokkelen om te doneren aan het doel wat Serious Request dit jaar gaat steunen.

Lees hier alles over op www.seriousrequest.nl en volg ons op www.serioustaste.nl

Heb je zelf een leuk idee, wil je zelf een actie bij ons in het café en tijdens onze "serioustasteweek" starten, (lopen voor het goeie doel, springen voor het goeie doel, koffiedrinken voor het goeie doel, kantklossen voor t goeie doel, etc etc) , try us, we staan bijna voor alles open!

De Tasty DJ's:

Sander Wijgerink

Freek Bruijstens

Martijn van de Wiel

 

 Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten