Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond (kom Uit De Oefenruimte)
Wanneer:
11.02.2017 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

KOM UIT DE OEFENRUIMTE AVOND

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen   * een try out willen doen   * zichzelf graag willen presenteren   * podiumervaring op willen doen   *gewoon graag willen spelen.

 

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2017 (20 mei 2017) mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. 

Er zijn in totaal 4 KUDO avonden, 13 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er  uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden. 

Dus kom je band massaal supporten!

 

Met deze keer:

SIBERIA

Siberia is een Gelderse Indie band,opgericht in het voorjaar van 2013. De band bestaat uit zanger Jasper Gobes, gitaristen Marijn Gobes-van Lingen en David Niessen, bassist Jos Pit en drummer Roy Gerritsen.

De muziek van Siberia heeft een onmiskenbare eigen sfeer! Vol, romig en van rauwe scheurende gitaren met donkere randen tot wat gevoeliger hartenkreet.

Live wordt het publiek getrakteerd op eenstrakke, originele sound en de fijne sfeer die de band op het podium neerzet!

  

DW@RZ

DW@RZ is  een eigenzinnige coverband met leden uit Groenlo, Doetinchem en Eibergen. Een enthousiast  muzikaal vijftal dat met één frontvrouw lekker swingt. Het  repertoire bestaat uit een gevarieerde mix van Engelse pop-rocksongs. Denk aan The Police, Anouk, Evanesence en Within Temptation. Met een eigen muzikale invulling van deze 'lekker in het gehoor liggende' nummers, is DW@RZ de ideale band voor een kroeg, feest, kermis, festival en ga zo maar door...

 

 

SCHOOL'S OUT

School's Out is een jonge band uit Lichtenvoorde. 
Bestaande uit: Cas Huinink, Manon Wolters, Kees Huitink, Wiebe Maalderink en Twan Raben.

 

AANVANG: 21:30

ENTREE: VRIJ

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten