Taste Live

Evenement 

Titel:
KUDO avond
Wanneer:
10.11.2012 21.30 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

Kom uit de oefenruimte avond

Wat is het idee achter de KUDO avonden?

Wij willen bands die:    

* maar niet uit die oefenruimte komen       * een try out willen doen
* zichzelf graag willen presenteren    of     * podiumervaring op willen doen

een podium bieden!

Dus kom 10 november naar Taste en bewonder en geniet van de eerste 3 bands! 

Met: 
Given (uit Groenlo)
Given is een Grolse rockband die bestaat uit 5 enthousiast jongens van rond de 17 jaar. Een band die van alle markten thuis is, van Guus Meeuwis tot Nirvana. Iedere week wordt er flink gerepeteerd op de zolder van huize Wolters. De band is ontstaan voor de Eefselse kermis in 2012. Dit was ook het debuut-optreden. Dit jaar hoopt de band zich nog vaker te mogen presenteren in verschillende café's.

Manon Bosch: 
Haar muzikale voorkeur is heel breed echter haar grote voorbeelden zijn Ilse de Lange en Taylor Swift. 
Eind 2009 tokkelde ze wat op een gitaar tijdens 1 van de muzieklessen op school en dit werd opgenomen door 1 van haar vriendinnen. Prompt wist ze thuis ook de gitaar weer te vinden en deed ze mee aan de audities voor de Soundmixshow op school.
Nu een aantal jaren later treedt ze regelmatig op in cafés, zalen en op besloten feesten. Als absolute hoogtepunt mag haar optreden op De Brink in Den Ham op Hemelvaartsdag (2010) worden genoemd. en deed ze al een aantal keren het voorprogramma van Rich Wymann. Tijdens deze optredens begeleidt ze zichzelf op acoustische gitaar en speelt covers van onder andere Anouk, Taylor Swift, Coldplay, James Taylor en vele andere. 

The very very Nervous:
The very, very nervous is een rockabilly- swing-jive-countrytrio dat een klein jaar geleden is opgericht door 3 voor elkaar volstrekt vreemden. De bandleden hebben allemaal wel de nodige ervaring op de planken door andere bands waarin ze spelen of gespeeld hebben. Via, via zijn ze met elkaar in contact gekomen met het doel om lekkere, swingende, knallende, maar soms ook wat meer ingetogen swing allongs ten gehore te brengen. Inmiddels is het repertoire bijna compleet, zodat ze een avondje kunnen vullen met rock-‘n-roll, rockabilly en aanverwante muziekstijlen. U kunt deze breedspectrumrockabillyband in de nabije toekomst dus op verschillende podia verwachten!

The very, very Nervous zijn:
Kees Mulder: Drums, zang
Patric Roes: Contrabas, zang
Martijn Arink: Gitaar, zang


De volgorde van de bands wordt vooraf NIET bekend gemaakt, dus als je werkelijk alles wilt zien, zorg dan dat je voor 21:30 bij ons binnen bent, vol = vol! 

De volgende KUDO avond is in 2 maart 2013. Er hebben zich inmiddels 3 bands aangemeld voor de 2e KUDO, dus we zitten  3 maart ook al vol,  maar op 11 mei, de 3e KUDO-avond,  hebben we nog plaats voor 1 band!

Entree: Vrij

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten