Covid19

TASTE HUISREGELS IN VERBAND MET CORONA

 

LEES DEZE REGELS GOED DOOR

 

  1. HOUD TEN ALLE TIJDEN 1,5 METER AFSTAND!!!
  2. BIJ BINNENKOMST UW HANDEN DESINFECTEREN  (Tafel ingang) EN MELD JE AAN DE BAR 
  3. OOK TERRASBEZOEKERS MELDEN ZICH AAN DE BAR
  4. GAAT U NAAR BINNEN VOLG DAN HET BORD INGANG (SMALLE DEUR)
  5. GAAT U NAAR BUITEN VOLG DAN HET BORD UITGANG (TERRASDEUR)
  6. WIJ SERVEREN NIET! U KUNT UW DRANK AAN DE BAR HALEN (HOUDT 1,5 METER AFSTAND)
  7. TOILETBEZOEK: ER MAG 1 PERSOON NAAR BOVEN, HAAL DE BACKSTAGEPAS AAN DE BAR EN LEVER DEZE WEER IN NA UW TOILTETBEZOEK
  8. ER MOGEN 2 PERSONEN AAN 1 TAFELTJE ZITTEN ZONDER 1,5 M AFSTAND. FAMILIES MOGEN MET MEER AAN 1 TAFEL MITS DIT VOORAF GEMELD IS!
  9. U KUNT ALLEEN PINNEN, WIJ NEMEN GEEN CONTANTEN AAN 
  10. BRENG UW LEGE GLAS/FLESJE WEER TERUG NAAR DE BAR, HIERMEE VOORKOMT U DAT WIJ GLAZEN MOETEN HALEN EN TE DICHT BIJ MOETEN KOMEN
  11. NA TOILETBEZOEK UW HANDEN GOED WASSEN 
  12. VOLG ALTIJD DE AANWIJZINGEN OP VAN HET PERSONEEL 
  13. WEES LIEF VOOR ELKAAR EN HOU REKENING MET ELKAAR, HEB BEGRIP VOOR ELKAAR
  14. OMDAT WIJ BIJ LANGE NA NOG NIET KOSTENDEKKEND KUNNEN WERKEN, STAAT ER EEN FOOIENPOT/POT VRIJWILLIGE BIJDRAGE OP DE BAR. U MAG UW FOOI UITERAARD OOK PINNEN

WIJ NEMEN HET RECHT, INDIEN U ZICH NIET AAN DEZE REGELS HOUDT, U VRIENDELIJK DOCH DRINGEND TE VERZOEKEN ONZE KROEG TE VERLATEN.

NIET OMDAT WIJ VERVELEND WILLEN DOEN, MAAR OMDAT HET ANDERS NIET MOGELIJK IS DEZE KROEG OPEN TE HOUDEN IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN EN SITUATIE. 

HET HOUDT DAN NAMELIJK IN DAT U ONZE INKOMSTEN IN GEVAAR BRENGT OF DAT WIJ DOOR U WEER MOETEN SLUITEN OF EEN BOETE RISKEREN. 

WE MOETEN HET  SAMEN DOEN

 

Regels overheid in samenspraak opgesteld met de Koninklijke Horeca Nederland

 

  • Bij binnenkomst: (of aankomst op het terras) MELD JE AAN DE BAR!!! Wij noteren naam en tel nr.
  • Voorkom ophoping van gasten bij de ingang
  • Bij ontvangst moet er een controlegesprek plaats vinden om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn (is/zijn de gast/gasten verkouden en/of hebben ze griepklachten?). Zo ja, dan moet de toegang geweigerd worden. 
  • Als het een groep betreft van drie of meer personen dan moet tijdens het controlegesprek  ook gevraagd worden of de gasten een gezamenlijke huishouding vormen. Als dit niet het geval is dient men minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen. 
  • Zijn er geen gezondheidsrisico’s, begeleid op gepaste afstand gasten naar hun tafel 
  • Breng markeringen aan om te voorkomen dat (groepen van) gasten die even moeten wachten binnen een afstand van 1,5 meter van elkaar komen te staan  
  • Laat alle gasten bij binnenkomst de handen wassen (of met water en zeep of met een desinfecterende handgel) 
  • Bij vertrek:  Indien mogelijk, gebruik een andere deur voor het vertrek dan voor de binnenkomst. Zorg voor 1,5 meter afstand (tussen medewerkers en gasten maar ook gasten onderling) 
  • Aan de bar mogen maximaal 2 personen, of meer personen die een gezamenlijke huishouding vormen, binnen een afstand van 1,5 meter naast elkaar  zitten.
  • De afstand ten opzichte van de volgende persoon of de volgende groep personen moet 1,5 meter bedragen 
  • Maximaal 2 personen, of meer personen die een gezamenlijke huishouding vormen , mogen binnen een afstand van 1,5 meter aan tafel zitten.  
  • Zorg voor minimaal 1,5 meter afstand tussen personen die aan verschillende tafels zitten. 
  • Reinig tafels, stoelen en menukaarten grondig als gasten het horecabedrijf hebben verlaten. 
  • Medewerkers wassen tenminste iedere 30 minuten hun handen conform voorschriften RIVM. Werkoppervlakten dienen ieder uur gereinigd te worden. 
  • Als het terras voor (een) ingang van de horeca-inrichting ligt dan zorgt de ondernemer voor een pad naar de ingang waarop 1,5 meter afstand naar de tafels op het terras mogelijk is.  
  • Gasten mogen alleen maar zitten op een terras, niet staan. 
  • Als het een groep betreft van drie of meer personen dan moet de gasten   gevraagd worden of zij een gezamenlijke huishouding vormen. Als dit niet het geval is dient men minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen. 
  • Maak bij het afrekenen zoveel mogelijk gebruik van contactloze middelen als pin.
  • Bij uitgifte van eten en drinken gelden dezelfde regels als in de verkoopruimte, met dien verstande dat ook vanachter een buffet  eten en drinken verstrekt mag worden. Houdt ook hier altijd 1,5 meter afstand!

  

Social Links

Social Links