Rockcafé Taste

Evenement 

Titel:
Kermis Groenlo: ACHTERHOEKSEN OAVOND MET: KIEK NOW US (support act: de Boetners)
Wanneer:
17.08.2014 19.00 h - 01.00 h
Locatie:
Rockcafé Taste -
Categorie:
Rockcafé Taste

Beschrijving

KIEK NOW US

Kiek Now Us is een onvervalste rock en roll-band die met een knallende dialectrock elke tent op zijn kop zet!

Kiek Now Us is een rock en rollband met zijn wortels in de Achterhoek. Aan het eind van het jaar 2000 werd daar, in een klein dorpscafé, de eerste aanzet gegeven tot wat later Kiek Now Us zou worden. Een aantal muzikanten in spé besloot een band te beginnen, en de eerste jaren werd er regionaal al een goede live-reputatie opgebouwd. Gemoedelijk, energiek én gezellig!
Sinds 2004 toeren de vijf bandleden van Kiek Now Us ieder jaar door het hele land. De ervaren muzikanten van Kiek Now Us weten met spetterende optredens dan ook een nog steeds groeiende schare liefhebbers te bereiken.

In 2006 werd de eerste single van de band uitgebracht, ‘Viva La Roggebrood’. Een ‘vol gas’-feestnummer én een wereldhit in de Achterhoek! In 2008 volgt de lang verwachte opvolger, ‘Proosten op het Oosten’: een krachtig rocknummer, waarvan het onderwerp zich wel laat raden. Ook in 2010 laat Kiek Now Us weer duidelijk van zich horen: de single ‘Hemel Zonder Bier’ is begin 2010 uitgebracht en wordt bijzonder goed ontvangen. Radiostations in het hele land hebben het nummer opgepikt en feestvierders zingen het aanstekelijke nummer overal luidkeels mee! Eind 2010 is de single ‘Zin An Leaven’ uitgebracht, en in 2011 komt Kiek Now Us samen met collega-bands Mooi Wark, WC Experience en De Richards met de single “Zomerfeesten”. Na “Proat Gin Poep”, uitgebracht in 2012, gaat Kiek Now Us samenwerken met Michiel Hoogenboezem, producer van onder meer De Dijk en Normaal. In 2013 levert dit de single ‘Wi-j Goan Niet Noar Huus’ op, die landelijk veel airplay krijgt. De band treedt onder meer live op bij 3FM (Giel Beelen) en Radio 538 (Edwin Evers). Begin 2014 brengt Kiek Now Us een nieuwe single uit, weer geproduceerd door Hoogenboezem. Kiek Now Us is door de jaren heen in de media dan ook niet onopgemerkt gebleven. Door TV-optredens bij onder andere RTL 4 en TV Gelderland en interviews en optredens bij onder meer 3FM, Radio 538 en vele regionale radiostations, laat Kiek Now Us ook op radio en TV geregeld van zich horen.

Naast eigen werk wordt het repertoire van Kiek Now Us aangevuld met covers.  Hierbij worden zowel Engels- en Nederlandstalige covers als dialectnummers met het kenmerkende enthousiasme van Kiek Now Us de zaal ingeslingerd. Alles van Status Quo’s ‘Rockin’ All Over the World’  tot aan  ‘Jimmy’ van Boudewijn de groot bevindt zich in de setlijst, die geen optreden hetzelfde is.

Kiek Now Us is inmiddels in het hele land een veelgevraagde live-band. Ook in 2014 zet deze trend zich onveranderd door! Door de vlammende live-shows met veel interactie met het publiek en een onverminderd enthousiasme verovert de band steeds meer podia. Met optredens bij tentfeesten, festivals, kermissen, in discotheken en andere evenementen toert Kiek Now Us weer vol gas door!

    Kiek Now Us bestaat uit:

Erwin Banning – basgitaar
Jos Bleumink – saxofoon, zang
Lars Karnebeek – zang, gitaar
Koen Klein Goldewijk – drums
Niek Albers – gitaar

 

Voorprogramma: De Boetners!!!

 

Deze heren speelden tijdens het Glazen Huis, december 2013 , bij Taste. GE-WEL-DIG. Vanuit ons daarom ook een ereplaats op de kermis als voorprogramma van Kiek Now Us

De Boetners zagen het daglicht tijdens het Zwarte Cross Festival 2011. De afwezigheid van Eric Vreuls heeft zoveel inspiratie opgeleverd dat Kevin Raayman (zang en gitaar) en Koen Büttner (gitaar en achtergrondzang) besloten om een nummer te schrijven. Ondertussen heeft de band vier hits op zak met ‘Woar is Eric?’ (2011), ‘Siebes Geet Deur’ (2012) ‘Noar de Klote’ (2013) en de populaire zomerhit ‘Goa Je Met (Noar Mien)’ (2013). Hun debuutalbum Aj Moar Schik Hebt is inmiddels uit en wordt overal fantastisch ontvangen!

De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers met een knipoog in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo. De Boetners proberen met hun jonge leeftijd het gat op te vullen dat Jovink en Normaal hebben achtergelaten..

De Boetners zijn:

  • Kevin Raayman (Zang, Gitaar)
  • Koen Büttner (Gitaar, Achtergrondzang)

Maar ..........wij hebben met de kermis de hele band!

Met twee man op zang en gitaar kom je live niet zo ver. Daarom worden de Boetners live ondersteund door gastmuzikanten. De huidige Boetners ‘n Band bezetting bestaat uit:

  • Kevin Raayman (Zang, Gitaar)
  • Koen Büttner (Gitaar, Achtergrondzang)
  • Alex Simons (Basgitaar)
  • Bram Kruijt (Drums, Achtergrondzang)
  • Roel Bolder (Trompet, Trekzak)

Locatie

Venue:
Rockcafé Taste

Upcoming

Nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

Groenlo.nl

© 2012 - 2019 Rockcafé Taste. Alle rechten voorbehouden. Bekijk ook onze Facebook en Twitter
Deze website is ontworpen en gerealiseerd door Wiljon Bolten